Sikring af dit hjem

I 2019 oplevede mange danske hjem indbrud – nøjagtig 24.553 anmeldelser. Selvom det er det laveste antal anmeldelser i 30 år, er det at opleve indbrud en meget ubehagelig oplevelse.

Hos Joost El ApS i Rødvig Stevns rådgiver vi dig om tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som er smarte og ideelle til dit hjem og dit behov. Vi installerer alarmsystemer i Rødvig Stevns og København, Køge, Roskilde, Nord- og Østsjælland og Lolland Falster.

Kontakt os på 📞 56 50 68 69 eller info@joost-el.dk – vi tager gerne en uforpligtende snak med dig på forhånd.

 

Vi hjælper dig før du oplever indbrud

Danmark har en kedelig førsteplads blandt lande i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Der er dog meget, som du selv kan gøre – både i forhold til din udendørsbelysning og alarmsystemer/overvågning.

indbrud Rødvig Stevns

Du kan med fordel bruge Joost El – din lokale elektriker i Rødvig Stevns – til at hjælpe dig med sikring af dit hjem. Vi installerer gerne både udendørsbelysning samt opsætter og monterer alarmsystemer og videoovervågning. Mange alarmsystemer kan du styre via en app og det viser vi dig selvfølgelig, hvordan du praktisk gør, inden vi afslutter alarm-opgaven.

 

Hvilke tidspunkter sker der indbrud?

Generelt er indbrudsstatistikken faldende i Danmark, men det er stadig i årets sidste måneder, at indbrudsantallet stiger. Måske fordi indbrudstyvene gerne opererer i juletiden.

indbrud om natten med koben

I de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme, er antallet af indbrud relativt højt og samtidig er det markant højere i de mørke måneder. Mørke er attraktivt for tyvene, fordi eventuelle naboer ikke ser indbrudstyven og fordi tyven nemt kan se, om du er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem nu – kontakt Joost El på 📞 56 50 68 69.

 

Indbrud i villakvarterer

Villakvarterer er stadig tyvenes foretrukne boligtype. I 2018 blev 75% af alle indbrud i Danmark begået i villaer, selvom de kun dækker 58% af danske husstande.

Risikoen for at tyven bliver opdaget under indbrud i et villakvarter er ret lille, dels fordi der er stor afstand mellem naboer og dels fordi kan tyven kan gemme sig bag en hæk eller et hegn og derefter nemt komme væk via terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af dit hus

For mange giver det en ekstra tryghed at tilslutte alarmen om natten, mens man sover. Joost El tilbyder forskellige alarmer med denne mulighed – det kan både være forskellige sensorer, du aktiverer om natten og ellers kan du skalsikre huset.

At skalsikre huset betyder egentlig, at du tilkobler alarmer på døre og vinduer og hvis alarmen åbnes eller ødelægges, så går alarmen i gang.

Joost El har stor erfaring med skalsikring og montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞 56 50 68 69, så vi kan finde et rigtig godt tilbud til dig og din familie.

Indbrud – hvad nu?

Et indbrud er aldrig rart at være udsat for og ikke noget, nogle ønsker at opleve igen. Og selvom det i gennemsnit er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i andre boliger.

Samtidig øges risikoen desværre for at nabohusene oplever indbrud efterfølgende.

 

Få Joost El – din lokale elektriker – til at montere dit alarmsystem

Vil du og din familie undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever indbrud igen, så hjælper Joost EL ApS i Rødvig Stevns jer.

Vi har mange års erfaring med opsætning af alarmsystemer og overvågning. Der er mange alarmløsninger på markedet i dag, hvor man selv kan montere, men det er alligevel altid en god ide at få en el-installatør eller professionel alarmmontør til at stå for monteringen fx når det handler om opsætningen af alarmen og dens vinkler.

Hos Joost EL ApS i Rødvig Stevns kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 56 50 68 69.

Smadret vindue Stevns
Styr overvågning og alarm gennem app

Det skal være nemt for hele familien

Vi ser ofte, at børnene ofte kommer først hjem til huset om eftermiddagen. Her skal det være nemt og ligetil at tilslutte eller deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening, en mobil-app og en chip som gør det nemt for børnene selv at slå alarmen fra eller til.

Afhængig af valg af alarmsystem kan du som forælder få en notifikation via en app, når der er aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra, så du ved at børnene er kommet sikkert hjem, uden der har været “besøg” af uvedkommende først.

Kontakt Joost El på 📞 56 50 68 69 og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

Find os

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
CVR: 2868 7036

Tlf.: 56 50 68 69
Bemærk at vi har døgnvagt 24/7 – 365