Sikring i mørket

Joost El ApS er specialister i sikring, og netop sikring i mørket er blevet mere og mere populært.

Flere og flere kunder ønsker
Videoovervågning er en af de bedste præventive sikringsforanstaltninger du kan anskaffe dig. Derfor har vi specialiseret os i opsætning og installation af enhver type overvågningsløsninger.  Vi kører ud fra Rødvig og servicerer hele Stevns, SydØst-Sjælland og Falster.

Har du brug for en aut. el-installatør til el-installation efter en brand eller andet, er du velkommen til at kontakte os på 📞 56 50 68 69 eller på info@joost-el.dk

Vi har vores kontor, lager og værksted i Rødvig Stevns, men vi har kunder i København og på det meste af Sjælland.

 

 

Joost-El-Videoovervågning

Herunder kan du læse mere om de installerede overvågningskameraer.

Moderne kameraer er blevet bedre og bedre til at se, hvad der sker om natten. Men det er som oftest sort/hvide billeder ,oplyst af IR-lys. Ulemperne er, at det dermed kan være svært at identificere personer eller se farver på påklædning eller køretøjer.

I forhold til tidligere generationer af FullColor er de forbedret med følgende fordele:

Dual-lens

Den mest ekstreme FullColor ydelse opnås med Dual-lens kameraerne, som er en kombination af et FullColor farvekamera og et ekstremt følsomt sort/hvid-kamera. Dermed opnås farvebilleder i omgivelser, hvor man ikke kan se lyset og dermed heller ikke generer evt. naboer med ”lysforurening”. High Precision AA (Active Alignment) Process, som udnyttes til sammensætning af billeder fra 2 sensorer, er ikke ny, men også kendt fra de hybride optiske/termiske kameraer.

 

 

 

 

4K Color Image

Normalt er høj opløsning og god lavlys-ydelse ikke foreneligt i det samme kamera. Dahua har med deres IPC-HFW5849T1-ASE-LED-0360B 4K FullColor kamera løst problemet ved at anvende en helt særligt stor 1/1.2’’ sensor, som giver 110% forøget pixel-størrelse sammenlignet med en normal 8MP sensor.

Vari-focal og indbygget hvid-lys

De første FullColor kameraer havde fast fokus. I seneste generation er der mulighed for 2.7mm-12mm brændvidde svarende til. 5x optisk zoom.

Ligeledes kan det indbyggede hvide lys hjælpe til at anvende FullColor kameraerne på steder, hvor der slet ikke er noget lys.

Eksempler på overvågningsbilleder om dagen

Sikring-overvågning-elektriker-rødvig-stevns
overvågning-elektriker-rødvig-stevns

Eksempler på overvågningsbilleder om natten

OVervågnings-billeder-Rødvig-stevns
Overvågning-elektriker-sikring-køge-Roskilde