Luft til vand varmepumper fra Mitsubishi

 

Hvorfor skal du have en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi?

En luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi er egnet til både nedkøling og opvarmning af hjem og brugsvandet dertil. Samtidig får du en høj effektivitet og mulighed for at indhente nogle gode besparelser, specielt hvis du og din familie står og skal eksempelvis bygge nyt eller renovere.

Hvis dit hjem i dag opvarmes ved hjælp af olie/gas- og pillefyr eller fjernvarme, så kan en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi være en fornuftig løsning, da den kan kobles direkte til det eksisterende gulvvarme, brugsvandet eller de vandbårne radiatorer i huset.

Med en Mitsubishi luft til vand varmepumpe får du også et design, der er moderne og i et højt kvalitetsniveau. Systemet har en lang levetid, men er også driftsikkert, så det ikke brænder ud efter en årrække. Ud over dette, så er det også økonomisk driftsikkert, da de kan være med til at sænke energiomkostningerne i dit hjem et godt stykke i fremtiden.

Med Mitsubishi får du i designet også en kompakt og enkel løsning – både hvad angår ude- og indedelen.

Kontakt os på ☎️ 56 50 68 69 eller 📧 info@joost-el.dk, så finder vi en løsning som passer præcis til og for dig.

Mitsubishi luft vand

Fordele ved en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi

Med en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi er der en række fordele, som automatisk følger med.

Systemet er støjsvag, men stadig med god effektivitet og helt uden at belaste miljøet yderligere, set ift. andre varmekilder. Derudover kan det holde til at være i drift året rundt, også selvom at der er tale om frostgrader eller hedebølger udenfor og vil under begge omstændigheder, kunne levere både varmt vand og varme til dit hjem.

Mitsubishi har udviklet på nogle områder, som gør det fordelagtigt for dig som forbruger, at manøvre systemet uden besvær, bl.a. ved at gøre det muligt at styre systemet for luft til vand varmepumpen trådløst, så du enten med en fjernbetjening kan styre temperaturen i hjemmet eller gennem en app på din smartphone eller computer.

Kontakt os på ☎️ 56 50 68 69 eller 📧 info@joost-el.dk for at høre mere om fordelene.

Økonomisk opvarmning
økonomisk
Klimavenlig og energieffektiv
klimavenlig
Nem og enkel fjernstyring
appstyring
Lang levealder på systemet
365

En luft til vand varmepumpe er en investering

En luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi koster fra omtrent 100.000 kr. inkl. moms, dette inkluderer dog også levering og montering, men den vil dog typisk have tjent sig selv ind på omkring 5-10 år. Det er desuden en del lettere end at etablere et jordvarmeanlæg, hvor man oftest er nødt til at lægge jordslanger med kølemiddel under jorden i haven.

Kontakt os på ☎️ 56 50 68 69 eller 📧 info@joost-el.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Husk at få købt en lovpligtig serviceaftale

Husk en serviceaftale på varmepumpen, når du køber en, da det jf. lov er påkrævet at få tjekket den minimum én gang om året. Servicetjekket sikrer bl.a. at din luft til vand varmepumpe fungerer som den skal og leverer forventeligt.

Vi, hos Joost El, hjælper gerne, så kontakt os på ☎️ 56 50 68 69 eller 📧 info@joost-el.dk.

Stadig i tvivl?

Så tøv ikke med at tage fat i os på enten ☎️ 56 50 68 69 eller 📧 info@joost-el.dk, så står en af vore mange kyndige eksperter klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål og tvivl du måtte have. Vi står for grundig vejledning, korrekt installation og gennemgående service på højt niveau på alle områder og henseender i forbindelse med Mitsubishi luft til vand varmepumper. Vi bryster os af kvalitets håndværk og vejledning uden mangler – simpelt, vi er stolte af vores autoritet inden for dette grønne felt og hjælper dig gerne godt på vej, så lad os starte med en kort samtale og eventuelt et skræddersyet, men uforpligtende tilbud med udgangspunkt i din nuværende situation og hvad vi som faglærte ser som det mest optimale valg for dig og din familie. Joost-El ApS – Din elektriker i Rødvig Stevns.

Kontakt os

Find os

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
CVR: 2868 7036

Tlf.: 56 50 68 69
Bemærk at vi har døgnvagt 24/7 – 365