Luft luft varmepumper – invester i store økonomiske fordele!

Køb en luft til luft varmepumpe med montering

Joost El sælger og står for montering af luft luft varmepumper fra kendte mærker som Panasonic, Mitsubishi og Vølund. Disse varmepumper har vi valgt, fordi de er din garanti for høj kvalitet og god holdbarhed. Designet er elegant og produceret til det fugtige nordiske vejr. De luft luft varmepumper, som du kan købe ved Joost El er meget driftssikre.

Vi står for levering og montering af luft til luft varmepumpe til dig, så du ikke skal gøre noget selv. Vi står for det hele!

 

Luft til luft varmepumper har mange fordele:
  • Billig energikilde
  • Giver et bedre indeklima med stor reduktion af støvpartikler og fugt
  • Energieffektive og miljørigtige
Varmepumpe-paa-vaeg-i-hjem
Serviceeftersyn-af-varmepumpe-Rødvig-Stevns

Joost El er KMO-autoriseret

Luft luft varmepumper indeholder kølemidler og det er lovpligtigt at være uddannet KMO-montør for at arbejde med disse. Hos Joost El sælger og monterer vi varmepumper til private boliger og virksomheder og har mange års erfaring med både rådgivning og KMO-autoriseret installation.

Vi har kontor, lager og værksted i Rødvig Stevns og monterer luft luft varmepumper i bla. København, Rønnede, Vemmetofte, Faxe Ladeplads, Hårlev og Faxe.

Få et godt tilbud på en luft luft varmepumpe med professionel KMO-montering – kontakt os i dag på info@joost-el.dk eller på ☎ 56 50 68 69 – vi ser frem til at høre fra dig!

Billig opvarmning i sommerhuset med en luft luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper er et billigt varmealternativ til dit sommerhus. Du kan indstille varmepumpen, så dit sommerhus kan holdes frostfrit, når kuldegraderne rigtig tager fat. Og når solen rigtig brænder, kan du indstille varmepumpen til at køle, så du har en behagelig rumtemperatur året rundt. Med din mobiltelefon kan du også styre varmepumpen, så du ankommer til et opvarmet sommerhus.

Når det kommer til montering af luft luft varmepumpe, så står vi selvfølgelig også for det!

 

Husk serviceaftale

Når du investerer i en luft luft varmepumpe, er det lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe årligt. Det er vigtigt fordi varmepumpen skal vedligeholdes for at køre mest optimalt. Du bør derfor tage det alvorligt at overholde din serviceaftale.

Joost El kan hjælpe dig med en varmepumpe-serviceaftale – kontakt os i dag på info@joost-el.dk eller på ☎ 56 50 68 69 – vi giver dig et godt tilbud!

luft luft varmepumper

Luft vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpen er ideel, hvis du skal opvarme større huse og bygninger. Den er dyrere end en luft til luft varmepumpe, men til gengæld er den også 100% effektiv. Pumpen sluttes til dit eksisterende radiatorsystem. Prisen på en luft til vand varmepumpe starter fra ca. 100.000 kr., men så er den også både installeret og tilsluttet af vores autoriserede kølemontør efter lovkravene.

Luft luft varmepumper

Kontakt os

Find os

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
CVR: 2868 7036

Tlf.: 56 50 68 69
Bemærk at vi har døgnvagt 24/7 – 365