Solceller til private og erhverv

Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig gennem hele processen med solceller. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Solceller i Rønnede, Hårlev, Faxe og Rødvig Stevns

Solceller er en solid investering – både til private, erhverv og industri. Med et solcelleanlæg kan du opnå besparelser på elregningen, du er med til at støtte den grønne omstilling samt bæredygtighed.

Hos Joost El får du kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg, autoriseret montage og tilslutning. Vi bruger kun kvalitetssolceller og tilbyder konkurrencedygtige priser på solceller og montage.

Kontakt os på 📞 56 50 68 69 eller send os en e-mail på info@joost-el.dk, så svarer vi på alle dine spørgsmål vedr. valg og opsætning af solceller. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på solceller med montering.

Solceller Faxe Rødvig Stevns

Fordele og ulemper ved solceller

Fordele ved solceller

✔ Med et solcelleanlæg støtter du den grønne omstilling vha. vedvarende energi, og dit CO2-udslip begrænses.

✔ Du sparer på elregningen i husstanden eller hos din virksomhed. Alt el, som solcellerne producerer, er strøm du kvit og frit kan bruge. Du kan opnå yderligere besparelser ved at udnytte elektriciteten i timerne, hvor solen står højest. Alternativt kan du lagre strøm med et hybrid solcelleanlæg.

✔ Et solcelleanlæg producerer strøm hele året rundt, selv i de mørkeste måneder. Anlægget er dog mest effektivt i de solrige måneder.

✔ Anlægget har en lang levetid og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Oftest er der også en lang garanti på solceller.

✔ Modsat andre miljøvenlige energikilder, er et solcelleanlæg støjsvag og støjer faktisk overhovedet ikke.

✔ Overskydende strøm dit anlæg producerer, men som du ikke får brugt, kan du sælge til elnettet.

✔ Et solcelleanlæg kan øge boligens energimærke og derved dets værdi.

 

Ulemper ved solceller

❌ Et solcelleanlæg kan i første omgang være en ret dyr investering, selvom det kan tjene sig selv hjem på sigt. Du skal som udgangspunkt afsætte minimum 70.000,- for et godt anlæg.

❌ Anlægget er mest effektivt om dagen, når solen er fremme, og det kan være en ulempe, da mange ikke opholder sig i deres bolig på dette tidspunkt. Du kan imødekomme dette ved f.eks. at vaske tøjet i dagtimerne.

❌ Designet på et solcelleanlæg er ikke nødvendigvis det smukkeste at se på – om det er på taget af en bolig eller på jorden i haven. Desuden kræver anlægget en bestemt hældning på mellem 30 til 60 grader og der må ikke være skyggende elementer i nærheden, som f.eks. skorsten el. lign.

Derfor skal du have et solcelleanlæg

– Det støjer ikke og kan øge værdien af din bolig

– Kræver minimal vedligeholdelse og har lang levetid

– Virker hele året og er en grøn energikilde

– Du producerer dit eget strøm og er selvforsynende

Prisen på et anlæg af

Hvad koster et solcelleanlæg?

Der er mange faktorer som hver især har indflydelse, når det kommer til prisen på et solcelleanlæg. Prisen svinger som regel på grund af størrelsen af anlægget, som skal installeres, effektiviteten af det, og hvilken type det skal være, samt størrelsen på din bolig eller virksomhed og hvor mange, der skal bruge det. Gennemsnittet for selve anlægget samt installation kan rundt regnet siges at ligge omkring 70.000,- og op til 100.000,-.

Solcelleanlæg er typisk betalt hjem i en periode af 8-10 år. Hvor stort og hvilket type anlæg du skal have, kan vi hjælpe dig med hos Rødvig Stevns, Faxe eller omegn. Kontakt os i dag på 📞 56 50 68 69 eller 📧 info@joost-el.dk og vi hjælper dig med vores bud på en optimal løsning til din bolig og/eller erhverv.

Solcelleanlæg med batteri af Joost El

Hybrid solcelleanlæg med batteri

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til el-nettet.

 
Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

✔ Din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg, hvor du ikke oplagrer til senere brug

✔ Du bliver stort set selvforsynende med strøm

✔ Du slipper for forvirrende tilskudsordninger

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm, som du ikke selv får brugt i løbet af dagen, og den videre til el-nettet.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid solcelleanlæg prioritere strømmen ud fra følgende rækkefølge:

  • som det første bliver husets eget forbrug dækket
  • derefter bliver batteriet/batterierne ladet op
  • når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til el-nettet

Om aftenen/natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strømmen automatisk fra el-nettet.

Vil du gerne høre om dine muligheder for et hybrid solcelleanlæg, så kontakt os på 📞 56 50 68 69 og 📧 info@joost-el.dk  – vi er klar til at hjælpe dig!

Solceller med batteri Joost El

Størrelse på hybrid solcelleanlægget?

Et hybrid solcelleanlæg der producerer ca. 75% af elforbruget på årsplan, er det mest økonomiske valg. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af elforbruget. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens el-behov og opsætningsmuligheder. Som hovedregel skal en familie på 4 bruge mellem 4-5 kW i døgnet, hvilket svarer til et anlæg på 30-40 m2 på et tag.

Solceller til erhverv

Det kan være en stor beslutning at tage springet fra konventionel energi til vedvarende, men for rigtig mange virksomheder, kan det også være en rigtig klog beslutning. Her er solenergi en rigtig god løsning for de fleste, da solcellepanelerne kan installeres, både i nybyggeri, samt på allerede eksisterende bygninger. Samtidig har mange industri- og erhvervsbygninger et stort tag-areal, hvilket egner sig perfekt til solceller.

Tag-arealet, er for mange, en rigtig stor uudnyttet ressource, og det er en skam, da der er et enormt stort potentiale i brugen af solceller. Solen skinner nemlig omkring 1700-1800 timer om året, hvilket betyder at rigtig mange virksomheder har stor mulighed for at kunne komme med på bølgen af den grønne omstilling.

Hos Joost El hjælper vi jer med at finde lige præcis den løsning, som jeres virksomhed har brug for!

Solceller til erhverv

Store industribygninger er det perfekte sted at anlægge solceller

Solceller montering erhverv

Vi rådgiver, monterer og installerer solcelleanlæg til din virksomhed

Der er ingen tvivl om, at solceller er en af fremtidens energikilder. Solceller har nemlig rigtig mange fordele, og her følger en liste over nogle af dem:

 

  • Solcelleanlæg er super gavnligt for miljøet, og du kan derfor begrænse dit CO2-udslip
  • Vælger man et solcelleanlæg som passer til ens behov, kan det være en rigtig god investering i det lange løb på trods af, at det kan virke som en dyr investering i begyndelsen
  • Lang levetid – mere end 25 år.
  • Overskydende energi kan sælges til elnettet.
  • Bedre CSR-værdi for din virksomhed
  • Bedre energiklassificering for virksomheden

Joost El hjælper dig hele vejen igennem, og giver rådgivning så du får den løsning som din virksomhed har brug for. Derudover står vi for både montering og installering.

Din lokale solcellemontør og -rådgiver i Rødvig Stevns, Faxe, Rønnede og Hårlev

Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig gennem hele processen med solceller. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger, som findes på markedet.

Du er meget velkommen til at tage en snak med en af vores kompetente solcelleeksperter, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvor du får en komplet oversigt over de økonomiske faktorer (inkl. fradragsmuligheder).

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp til solceller, kan vi kontaktes på 📞 56 50 68 69 eller 📧 info@joost-el.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt! Vi leverer og monterer solceller i Rødvig Stevns, Faxe og omegn.

Kontakt os

Find os

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
CVR: 2868 7036

Tlf.: 56 50 68 69
Bemærk at vi har døgnvagt 24/7 – 365