Luft til vand varmepumper

Oplev store besparelser på varmeregningen og støt den grønne omstilling
Kontakt os
Luft vand varmepumper Rødvig Stevns

Luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe er en effektiv og billig varmekilde, som kun kræver, at du har radiatorer og/eller gulvvarme i dit hus. Den er en effektiv opvarmningskilde i et helårshus.

Har du et olie- eller gasfyr, kan du med fordel skifte til en varmepumpe – som et økonomisk og bæredygtigt alternativ.

Prisen på en luft til vand varmepumpe inklusiv montering er en forholdsvis stor udskrivning på 90-100.000 kr, mens driften er billig. En varmepumpe producerer nemlig mere varmeenergi for hver kWh strøm, den bruger, så din el-regning vil ikke vokse ukontrolleret. Hvis du aflæser dit el-forbrug løbende, kan du også holde øje med eventuelle unormale udsving for el-forbruget.

Hos Joost El forhandler og monterer vi luft til vand varmepumper fra Mitsubishi, Vølund, Panasonic, Bosch og Daikin af særdeles høj og anerkendt kvalitet. Vore montører er KMO-uddannet, så du er sikker på at installationen af din varmepumpe lever op til gældende regler.

Kontakt os på ☎️ 56 50 68 69 og hør mere om, hvad Joost El kan tilbyde dig af rådgivning indenfor luft til vand varmepumper.

Mitsubishi HERO på væg

Fordele ved at investere i en luft til vand varmepumpe

installation
Totalløsning

Hurtig installation (2-3 dage) og en totalløsning til opvarmning af både bolig og varmt vand til hele familien.

electricitet hus
Energieffektiv løsning

En varmepumpe yder ca.  3,5-5 gange så meget varme-energi, som den bruger i el-energi.

lydsvag varmepumpe
Lydsvag drift

En luft til vand varmepumpe er meget lydsvag og efter installation kan du stort set ikke høre den.

Grøn energi
“Grøn” varme

En varmepumpe producerer bæredygtig energi og er en miljøvenlig varmeløsning.

Stabil løsning
Stabil drift og lang levetid

Da en varmepumpe er driftssikker og vil den med sin lange levetid tjene sig ind efter få år.

Mitsubishi varmepumper

Mitsubishi er førende på verdensmarkedet inden for klimaanlæg til bolig- og industri brug. Mitsubishi udvikler innovative varmepumper, der er virkelig energieffektive. Udover at være lydsvage og driftssikre, har varmepumper fra Mitsubishi lang holdbarhed og smart styring gennem din mobiltelefon.

 

Vølund varmepumper

Vølunds varmepumper er designet til brug i det danske klima. Dermed er de også effektive helt ned til -25 °C frost. Er udetemperaturen virkelig lav, kan luft til vand varmepumpens effektivitet dog falde.

Vores KMO-montører hjælper dig med at finde den helt rigtige varmepumpe-løsning, så du ikke kommer til at mangle varme eller varmt vand.

Kontakt Joost El på ☎️ 56 50 68 69 og få et godt tilbud på luft til vand varmepumper.

 

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe udvinder den naturlige varme fra den udendørs luft til at producere varmeenergi til boligvarme og varmt brugsvand – og er en af de mest effektive opvarmningsformer til dette.

Effektiviteten for en varmepumpe måles i den såkaldte SCOP-værdi. Jo højere SCOP-værdi, jo mere effektiv er din varmepumpe.

 

Om SCOP-værdien

SCOP-værdien (seasonal coefficient of performance) giver en meget nøjagtig fastsættelse af din varmepumpes effektivitet og ydelse. Fx betyder en SCOP-værdi på 4,8, at varmepumpen i gennemsnit leverer 4,8 gange så meget energi end den elektriske energi, den bruger.

Effektiviteten af en varmepumpe afhænger dog også af andet størrelsen på dit radiatorsystem, varmtvandsbeholder m.m.. Hvis du har gulvvarme, bliver varmepumpen typisk også mere effektiv end hvis du kun har almindelige radiatorer. For at få den bedste ydelse, skal din varmepumpe installeres og indstilles korrekt.

Ring til Joost El på ☎️ 56 50 68 69 og få et godt tilbud på en luft til vand varmepumper med montering.

 

Vedligeholdelse af luft til vand varmepumpe

Selvom en varmepumpe normalt ikke kræver den store vedligeholdelse, er det et lovkrav at du får tjekket anlægget en gang årligt af en KMO-montør. I sjældne tilfælde kan en varmepumpe producere mindre effektivt end den burde og med et årligt tjek er du sikker på, at den virker optimalt.

Ønsker du, at Joost El skal hjælpe dig med en serviceaftale, så kontakt os på ☎️ 56 50 68 69

Få et tilbud på en varmepumpe

Hos Joost El besvarer vi gerne dine spørgsmål vedrørende luft til vand varmepumper. Ring til os og få rådgivning og et godt tilbud på en varmepumpe til dit hus – det er en god investering!

Ring til Joost El på ☎️ 56 50 68 69 og få et godt tilbud på en luft til vand varmepumper med montering.

Kontakt os

Find os

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
CVR: 2868 7036

Tlf.: 56 50 68 69
Bemærk at vi har døgnvagt 24/7 – 365