Videoovervågning – professionelle overvågningsløsninger på Stevns

Videoovervågning er en af de bedste præventive sikringsforanstaltninger du kan anskaffe dig. Derfor har vi specialiseret os i opsætning og installation af enhver type overvågningsløsninger.  Vi kører ud fra Rødvig og servicerer hele Stevns, SydØst-Sjælland og Falster.

 

Videoovervågning med professionel rådgivning og installation

Overvejer du at investere i et anlæg til videoovervågning (ITV / TVO mv.), så finder vi den helt rigtige løsning til netop dine behov og ønsker til funktion.

Videoovervågningskameraer er med til at skabe tryghed og ekstra sikkerhed i virksomheden eller i det private

Joost EL kan bistå med enhver tænkelig form for sikringsløsning med videoovervågning.

Overvågning med professionel opsætning og installation

Vi tilbyder professionel rådgivning og autoriseret installation af ethvert overvågningssystem, og kan sikre, at du får lige netop det videoovervågningssystem, der passer til dine behov. Autoriseret montage og installation er din sikkerhed for, at alt fungerer, som du forventer, ligesom vores installatører vil sørge for, at du bliver sat grundigt ind i dine muligheder for opsætning og anvendelse.

Vores videoovervågningsinstallatører og rådgivere har både kompetencer og erfaring, ligesom vi selvfølgelig overholder gældende love og regler. Vi går højt op i at holde os opdateret med de nyeste og mest innovative løsninger på markedet, så har du specielle funktionsønsker, så klarer vi også det.

Videoovervågning Faxe

Videoovervågning med kamera eller dome – erhverv og privat

Hvad enten du har brug for opsætning af 1 videokamera (eller en video dome), eller du har behov for 20, så har vi erfaring, kompetencer og hænder nok til at hjælpe dig. Ingen opgave er for lille eller stor.

Vi har blandt andet erfaring med montering af professionelle videoovervågningssystemer i:

 • industrilokaler og produktionshaller
 • kontorlokaler
 • butikker og supermarkeder
 • restaurationer, barer og cafeer
 • daginstitutioner og plejehjem
 • boligforeninger
 • private boliger – parcelhuse, sommerhuse og lejligheder

Uanset hvad du har behov for inden for sikringsløsninger med videoovervågning eller alarmsystemer, så får du både professionel rådgivning om dine muligheder, og efterfølgende bliver den rigtige løsning installeret af vores veluddannede sikringsinstallatører.

 

Fordele med et overvågningssystem

Vi har listet nogle af de mest udbredte årsager til, at mange vælger at installere et videoovervågningssystem:

 • Med live og online videooptagelser kan du følge med i aktiviteterne uanset hvor du er (mobil, tablet og PC)
 • Overvågningskameraer virker præventivt – tyve kan skræmmes væk
 • Et overvågningskamera vil spotte uvedkommende på din grund/ i dine lokaler, og med en enkelt indstilling kan systemet alarmere dig, når en uvedkommende registreres
 • Bliver du udsat for indbrud, kan et videoovervågningsanlæg hjælpe med opklaringen – identifikation af gerningsmand el. transportmiddel
 • Butikker, supermarkeder og restaurationer kan med fordel overvåge aktiviteter ved kassen – bl.a. for at undgå misforståelser med byttepenge

 

Vi tilpasser videoovervågningssystemet til dine behov og funktionsønsker

For at sikre dig den rigtige løsning, vil vi gennemgå dine behov og ønsker til funktioner sammen med dig. Herefter vil vi vurdere de installationsmuligheder, der findes i den pågældende bygning, så vi til slut kan præsentere dig for en optimal løsning med et uforpligtende tilbud på opsætning og installation.

Vi samarbejder med de stærkeste producenter og leverandører af videoovervågningsløsninger på markedet (eks. SecPro sikring), så du er garanteret et professionelt og kvalitetstestet system.

Hvilke ønsker og behov har du?

Herunder listes et udvalg af de forskellige funktioner og mulige løsninger, som du kan overveje:

 • Hvor stort et areal skal overvågningssystemet dække? (m2)
 • Skal det være optagelser indendørs eller udenfor? Begge?
 • Skal videooptagelserne sendes til en harddisk, eller vil du se dem online og direkte?
 • Skal videokameraet optage i mørke?
 • Vil du have en god billedkvalitet?
 • Afhængigt af installationsmulighederne, og i øvrigt valg af funktioner, kan du muligvis få trådløs videoovervågning, som er tilfældet de fleste steder. Ellers bør der tages højde for at vi skal trække kabler for tilslutning.

Hvis du er på udkig efter en komplet sikringsløsning med eksempelvis tyverialarm og brandalarm, så kan vores autoriserede sikringseksperter også give et tilbud på installation af dette.

Videoovervågning Rødvig Stevns

TVO – specialløsninger

Hvad end du har behov for, så er der helt sikkert en løsning. Vi er helt opdaterede med de nyeste systemfunktioner, og har stor erfaring med installationen.

Der findes eksempelvis special-funktioner til videoovervågningsanlæg som:

 • ansigtsgenkendelse
 • genkendelse af nummerplader
 • heat mapping (bl.a. til butiksanalyse)
 • personoptælling

og mange andre.

Står du med et lidt mere utraditionelt ønske til funktion, så vil vi gøre vores bedste for at indfri det, så du bliver helt tilfreds.

 

Få et uforpligtende tilbud på en videoovervågningsløsning

Vores veluddannede sikringsinstallatører og rådgivere servicerer hele Stevns og syd-øst-sjælland. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning med videoovervågning, og det gør vi selvfølgelig også gerne, hvis du ønsker en komplet sikringsløsning, der også inkluderer tyverialarm og røgalarm.

Vores kundekreds går fra Herfølge til Haslev og til vores hovedafdeling ved Rødvig, og vi kører gerne ud til andre lokationer på Sjælland og Lolland Falster.

Kontakt os

Find os

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
CVR: 2868 7036

Tlf.: 56 50 68 69
Bemærk at vi har døgnvagt 24/7 – 365