Varmepumper Rødvig Stevns – en energioptimering med store fordele!

Vi har vores kontor, lager og værksted i Rødvig Stevns, men vi monterer også varmepumper i bl.a. København, Rønnede, Vemmetofte, Faxe ladeplads, Hårlev og Faxe.

Varmepumper er energieffektive og miljørigtige – og hos os får du altid et godt og uforpligtende tilbud på en varmepumpe med professionel montering.

Hos Joost El sælger, monterer og installerer vi både luft til luft og luft til vand varmepumper. Vi har bådevarmepumper til private boliger og virksomheder, og har mange års erfaring med både rådgivning og autoriseret installation.

Vi har vores kontor, lager og værksted i Rødvig Stevns, men vi har kunder i København og det meste af Sjælland.

Varmepumper giver store besparelser på varmeregningen

Det kan virkelig betale sig at investere i en varmepumpe, for på kun et par år er din investering hentet hjem. Besparelsen vil selvfølgelig være afhængig af din nuværende varmekilde.

Hos Joost EL i Rødvig Stevns er vi både VE-godkendt og har KMO certificering i montering af varmepumper. Kontakt os på ☎ 56 50 68 69, så finder vi den helt rigtige varmepumper til dig. 

Generelt er der mange fordele ved at få installeret en varmepumpe, hvad enten du får monteret den privat eller i din virksomhed:

 • Du får et bedre indeklima
 • De er billige i drift og miljøvenlige, selvom de bruger strøm
 • Du behøver ikke at justere på temperaturen, når først den er indstillet.
 • Nogle modeller har tilhørende apps, hvorfra du kan regulere eller overvåge forbruget.
Montering af varmepumper Rødvig Stevns

Hvilke pumpetyper findes der?

Der findes tre forskellige pumpetyper: luft luft varmepumpe, luft vand varmepumpe og jordvarmepumpe. Vi har valgt at tage udgangspunkt i de to mest populære pumpetyper: luft luft varmepumpe og luft vand varmepumpe. Forskellen på de to typer er, at den ene pumper varmen ind i radiatorsystemet (luft vand varmepumpen) og den anden pumper den varme luft ind i bygningen (luft luft varmepumpen). Hvilken type du skal vælge afhænger af, hvor pumpen skal opsættes. Det er oftest luft til luft varmepumpen, der vælges til i parcelhuse, sommerhuse samt i små og store virksomheder. Derfor er det også den mest populære pumpe.

Skal du have en luft luft varmepumpe?

Varmepumper Faxe

Skal du have en luft vand varmepumpe?

Varmepumper

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

 

Luft luft varmepumpe

Luft luft varmepumpen er væsentlig billigere end luft vand pumpen. Varmepumpen installeres typisk i det største rum i boligen, da varmen fordeles bedst derfra til de andre rum. Der er nogle bestemte krav til, hvor udedelen skal installeres: 15 cm fra jorden og 10 cm fra den yderste mur. Det er vigtigt, at udedelen er placeret, så den ikke dækker for lufttilførslen. Inde delen skal altid sættes lidt højere end udedelen, men ellers er det helt op til dig, i hvilken højde den skal installeres.

 

Luft vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpen er ideel, hvis du skal opvarme større huse og bygninger. Den er dyrere end en luft til luft varmepumpe, men til gengæld er den også 100% effektiv. Pumpen sluttes til dit eksisterende radiatorsystem. Prisen på en luft til vand varmepumpe starter fra ca. 100.000 kr., men så er den også både installeret og tilsluttet af vores autoriserede kølemontør efter lovkravene.

 

Vi tilbyder rådgivning og vejledning

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken type varmepumpe der passer bedst til ens behov og ønsker. For at få et stort udbytte og en reducering af din varmeregning, er det essentielt, at du vælger den helt rigtige varmepumpe. Derfor tilbyder vi autoriseret rådgivning, hvor en af vores rådgivere kommer forbi dig og giver et tilbud på den type varmepumpe, der passer til dit behov.

Vi hjælper dig med:

 • At finde en varmepumpe, som passer til dine behov
 • At montere og installere pumpen
 • Serviceeftersyn
 • At søge energitilskud/ og eller håndværkerfradrag (OBS! Tilskuddet skal søges inden pumpen installeres).

Der findes mange producenter af varmepumper i Danmark. Her hos Joost El har vi aftaler med de største leverandører, som leverer varmepumper fra de bedste producenter:

 • Panasonic
 • Bosch
 • Daikin

De leverer kvalitetsvarmepumper, der kan opfylde ethvert behov, og som samtidig er de nyeste og mest innovative på markedet.

Indeklimaet forbedres med en varmepumpe

Luft luft varmepumper er energieffektive og miljørigtige og kan både køle og varme – det giver dig en behagelig temperatur hele året både i sommerhuset, boligen eller i mindre kontorlandskaber.

Hos de fleste nye varmepumper, er der wifi, som giver dig mulighed for at styre det hele via en app på telefonen. Du kan styre varmepumpen i f.eks. sommerhuset hjemmefra – det giver dig mulighed for at tænde for varmen, så sommerhuset er varmet op når du kommer. Det kalder vi for et godt indeklima og høj komfort!

Stort set alle de nyeste varmepumpemodeller, har både partikelfiltre og forskellige luftrensningsfunktioner. Ved at installere varmepumper med luftrensnings- og filtreringssystemer kan du forbedre indeklimaet, øge arbejdseffektiviteten og nedsætte risikoen for allergi og astma.

luft-til-luft-forklaring

En luft til luft varmepumpe renser luften og filtrerer den via et indbygget pollenfilter, inden luften sendes ind i bygningen. Det giver dig et mere sundt og frisk indeklima.

 • Effektivt luftrensnings- og filtreringssystem
 • Nedsætter risikoen for astma og allergi
 • Opnå et behageligt og sundt indeklima
 • Forhindrer fugt og udvikling af skimmelsvamp

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du nogen spørgsmål? Tag endelig kontakt til os – hos Joost El er du sikret konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Kontakt os i dag på info@joost-el.dk eller Tlf.: 56 50 68 69
Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Find os

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
CVR: 2868 7036

Tlf.: 56 50 68 69
Bemærk at vi har døgnvagt 24/7 – 365