Udendørs belysning

Vinterhalvåret betyder tidligere solnedgang og en mørkere tid. Udendørsbelysning handler om at optimere orienteringen og sigtbarheden samt øge sikkerheden og komforten, og at skabe en god stemning. Som din lokale elektriker i Rødvig Stevns kan vi hjælpe dig med gode råd, anbefalinger og erfaringer samt selve monteringsarbejdet og opsætningen af udendørsbelysning til din bolig.

En god regel er, at gennemgå hele området rundt om din bolig, ikke kun ude foran hoveddøren, men også indgangspartiet, terrasser, have mm. Er du i tvivl om, hvad kunne give mening at få sat op af udendørs belysning hjemme hos dig? Ring til os på ☎ 56 50 68 69 eller mail info@joost-el.dk

Udendørsbelysning-rødvig-stevns

I forhold til udendørs belysning, så findes der et stort udvalg af forskellige muligheder. Det er godt at huske, at den primære funktion for udendørs belysning er at lyse i mørke områder, så man bl.a. kan se, hvor man befærdes. Den er med til at øge sikkerheden i de måneder, hvor indbrud i private hjem stiger, hvor man med tænd/sluk belysning kan opnå en præventiv virkning. Med det sagt kan belysningen også placeres på forskellige måder, så det giver en anden effekt eller en bestemt stemning. Disse ting er en god ide at have i tankerne inden man går i gang.

Belysningstyper

Oversigt over de forskellige lampetyper og deres funktioner i forhold til placering og ønskede effekt. Her er det vigtigt at huske på formålet med belysningen. Derfor skal man altid have det i tankerne, at orientering og stemning er to vigtige faktorer. Derudover kommer også sikkerheden.

Hoveddørsbelysning

Ved belysning til hoveddøren, er det vigtigt at både du, din familie, men også dine gæster, føler sig trygge og velkomne og derfor kan det give mening at placere en lampe her. Hvis der er trapper eller trin giver det mening at belyse det, og det vil gøre det nemmere at orientere sig. Belysning ved hoveddøren kan også gøre det nemmere at se låsen på døren, finde den rigtige nøgle, ringeklokken mm. Lyset kan også gøre det lettere for dig at se, hvem der banker eller ringer på døren, når det er mørkt udenfor.

Man kan også argumentere for, at indbrudstyve foretrækker at bryde en hoveddør op, når det er mørkt og de samtidig ikke står belyst i al offentligt skue.

Ved du allerede alle dine ønsker og behov? Bestil Joost El ApS i dag på ☎ 56 50 68 69 eller mail info@joost-el.dk.

Udendørsbelysning-Joost-el-aps

Have- og opgangsbelysning

Belysning ved entre til haven, forhaven eller opgangen, ved f.eks. havelågen eller selve havegange, er til gavn for hele familien, og din gæster. Det er vigtigt at man kan se, hvor man er på vej hen og hvad der er forude – det kan være trin, forhøjninger og sten. Det kan også være forholdene, eksempelvis sne, slud, is og regn.

Det kan desuden være en idé at have belysning ved postkassen, husnummer og navne – det gør det lettere for avis- og postbude at se.

Carport, garage og skur

Ved carport, garage og/eller skur, kan det gøre ting lidt nemmere, hvis man har et  ordenligt arbejdslys, når man skal have ting ind eller ud af skuret/bilen. Dernæst er det også rart, når man ankommer hjem og carporten er lyst op – det gør det lettere at navigere forhindringer og hjørner.

Lyset kan også være en hjælp til at finde lås, nøgler og dørgreb.

Have- og terrassebelysning i Rødvig Stevns

Have- og terrassebelysning

Udendørsbelysning i haven og ved terrassen bør vælges ud fra, hvor man befinder sig og sidder henne, når man er ude at sidde i havestolen rundt om bordet sammen med familien og/eller gæster. Her er det vigtigt at lyset ikke er blændende eller for skarpt, men nærmere blødt og måske dæmpet en anelse.

Både i haven og terrassen, er der mulighed for at lege med effekterne ved at bruge forskellige slags lampetyper. Gennem belysning er det muligt at højne stemningen i opholdsområdet.

Med havelamper kan du markere og opdele stier og områder, hermed opstår naturlige gange og flotte effekter. Man kan skabe fokus på bestemte områder, planter, blomster eller bede.

Er du i tvivl om udendørsbelysningen, som kunne passe godt til dit hjem? Vi leverer og monterer dit nye udendørs belysning, så du både kan få sikkerhed og sigtbarhed i hjemmet. Kontakt os på ☎ 56 50 68 69 eller mail info@joost-el.dk. – vi holder til i Rødvig Stevns. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Skal du have installeret udendørs belysning?

Uanset om du ønsker udendørsbelysning på terrassen, installeret udendørs stikkontakter eller monteret udendørs belysning på mure, så kan du trygt vælge Joost El ApS. Vi står for arbejde med højt service og super kvalitet til konkurrencedygtige og fornuftige priser.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på ☎ 56 50 68 69 eller mail info@joost-el.dk.

Vi rådgiver og monterer alt inden for udendørsbelysning, lige fra traditionel havebelysning, til LED udendørsbelysning, følere og smart-setup. Uafhængigt af om du har et eksisterende system eller ej. Joost El ApS er din lokale og autoriseret elektriker firma i Rødvig Stevns, der kan hjælpe med montering og give dig kompetent rådgivning og vejledning samt videns- og erfaringsbaserede anbefalinger til det mest optimale udendørsbelysning ud fra din, din families, din boligs behov.

Kontakt os

Find os

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
CVR: 2868 7036

Tlf.: 56 50 68 69
Bemærk at vi har døgnvagt 24/7 – 365