Om Joost EL ApS i Rødvig Stevns

Joost EL udfører alle typer af el-opgaver. Vores autoriserede elektrikere kører ud i bl.a. Rødvig Stevns, København, Køge, Roskilde og Nordsjælland og hjælper kunderne med alt lige fra almindeligt el-arbejde til montering af solceller og rådgivning ifm. nybyggeri. Vi servicerer både private og offentlige kunder samt erhvervs- og landbrugskunder og har eget værksted, hvor vi udfører alle typer af el-reparationer.

 

Vores specialuddannede el-installatører sikrer de bedste løsninger

Joost EL blev grundlagt af Carsten Joost i maj 2005, og vores el-virksomhed har siden da haft stor succes. I dag beskæftiger vi 10 elektrikere, der alle har mange års erfaring inden for el-faget. Vi har flere specialuddannede medarbejdere, der har specialkompetencer inden for bl.a. hårde hvidevarer, landbrugsbygninger, automatik og elektronik. Hermed er kunderne altid sikret den bedste hjælp uanset opgavens type.

Carsten Joost

Vi udfører alle typer el-installationer

Vi er BLUE INSTALL-installatør, hvilket betyder, at vi skal leve op til en række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Som kunde hos os er du derfor sikret den bedste kvalitet på din el-opgave. Vi har brede kompetencer inden for el-området og kan bl.a. hjælpe med:

  • Almindeligt el-arbejde
  • Nybygning og ombygning
  • Solceller
  • Klimaanlæg
  • Videoovervågning, dørtelefoner og tyverialarmer
  • Intelligente boliginstallationer
  • Lyd, billede og netværk
  • Antenner – både salg og reparation

 

Hos Joost EL mener vi, at “god rådgivning er involverende rådgivning”

TIl vores erhvervskunder tilbyder vi kvalificeret rådgivning om installationer, der kan være med til at styrke din virksomheds produktivitet, trivsel og sikkerhed ved at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i en intelligent installation med mulighed for styring og energioptimering.

Til vores privatkunder tilbyder vi kvalificeret rådgivning inden for alle områder, herunder hårde hvidevarer, belysning, klimaanlæg, ventilation, sikring og kommunikation.

Rådgivning inden for Grøn Energi

Joost EL arbejder desuden som BLUE INSTALL rådgivende installatør med energioptimering og termofotografering af danske huse og bygninger. Det betyder, at vi er specialister i at rådgive omkring hvilke løsninger inden for Grøn Energi, der passer bedst til din bolig eller bygning.

 

Salg af hårde hvidevarer

Hos Joost El sælger vi også alt i hårde hvidevare og belysning. Vi giver dig altid god rådgivning, inden du køber, og vi hjælper også med efterfølgende montering og reparation af dit el-apparat.

 

Servicebiler der holder ved Joost EL

Vi dækker Stevns, København og det meste af Sjælland

Vi har vores kontor, lager og værksted i Rødvig Stevns, hvor vi både yder rådgivning inden for el-området samt reparerer el-apparater. Vores kompetente el-installatører og elektrikere kører ud i lokalområdet omkring Stevns, og servicerer desuden mange kunder i København, Køge, Roskilde og Nordsjælland.

 

Kontakt os for installation eller rådgivning

Ring til os eller send en mail, hvis du har en el-opgave, vi skal løse for dig. Du kan også komme forbi vores værksted på Vemmeltoftevej 8 i Rødvig Stevns.

Tlf.:      56 50 68 69

Mobil:   40 37 58 69

Mail:     info@joost-el.dk

Kontakt os

Find os

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
CVR: 2868 7036

Tlf.: 56 50 68 69
Bemærk at vi har døgnvagt 24/7 – 365